Svalebergs Elektriska AB

VÅR BUTIK

Strax utanför Grästorp hittar du vår butik. Här finns ett noga utvalt sortiment av vitvaror, kök, belysning och hushållsel.


Med personlig service i fokus hjälper vi dig genom ditt besök. Svalebergs är en del av Elon och Elkedjan.

"Välkommen hem"


Sedan 2017 är Svalebergs en del av butikskedjan Elon. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av vitvaror, kök, belysning och hushållsel. Några av våra leverantörer är Bosch, Siemens, Elvita, Electrolux, Husqvarna, Grundig, Cylinda, Wilfa, Smeg, Kitchen Aid och Kenwood. Önskar du en vara som vi inte har på lager så beställer vi snabbt och enkelt hem den åt dig.


Vi vill erbjuda våra kunder en trygg och personlig affär och finns till hands både före, under och efter köpet. Surfa in på elon.se för att se fullständigt sortiment!

Elkedjan Nära-lager


Svalebergs är en del av Elkedjan och har ett stort sortiment av elartiklar på vårt skanningslager. Hos oss hittar du cirka 3000 artiklar från leverantörer som Garo, Schneider, Hager, Plejd, Steinel, ABB, Elco, Eldon, Draka och Nexans. Här kan både du som privatperson och företag handla.


Våra hantverkare har dessutom alltid ett "lager på hjul" när de åker ut till kund, det gör att de snabbt kommer åt det material som behövs för uppdraget.


Du kan även logga in som gäst i Elkedjans produktkatalog. Kontakta oss för pris och aktuell lagerstatus.Butikens öppettider


Mån-fre 10-18

Lördag 10-15

Söndag 10-15


elon.se 00-24Välkommen in!


Håll dig uppdaterad!